Onze voorwaarden

Wat leuk dat je onze attractie wil huren. Zoals je misschien wel begrijpt zijn onze attracties onze kindjes en die willen we graag beschermen (en regelmatig een lolly geven). Daarom hebben we wat voorwaarden opgesteld om alles goed te laten verlopen voor iedereen. Daar komen ze:

Voorwaarden voor het Huren van onze Bljmakers:


1. **Annuleringen:**

- Minder dan 7 dagen van tevoren? Dat kost je 50%.

- Minder dan 48 uur van tevoren? Helaas, 75% betalen.

- Minder dan 24 uur van tevoren? Tja, dan wordt het 100%.


2. **Aansprakelijkheid:**

- Wij zijn niet aansprakelijk voor ongelukken of schade tijdens het gebruik van onze blije attracties. Veiligheid voorop!

- Wij dekken normale gebruiksschade aan de attracties, maar als duidelijk is dat schade door de bezoekers is veroorzaakt, verhalen we de kosten op de huurder. Bescherm die blijdank!


3. **Weer of Geen Weer:**

- Bij slecht weer (regen, storm) mogen we besluiten de attracties niet op te bouwen of af te breken. Veiligheid boven alles!

- Als bezoekers zich te wild gedragen en schade dreigt, bouwen we direct af. Bescherm de blijdank!


4. **Fotografie en Video:**

- Wij hebben toestemming om foto's en video's van het evenement en onze attracties te maken en deze online te delen. Als er geen foto's of video's gemaakt mogen worden, is dat geen probleem, maar dit moet van tevoren worden aangegeven.

5. Als blijkt dat mensen na het blijtanken ongelukkiger waren dan daarvoor mogen we de magische kracht van kattenfilmpjes inzetten.