Vraag het aan :)

De klein-budget-regeling is dé regeling voor jouw organisatie wanneer er niet voldoende financiële middelen beschikbaar zijn om onze Blijmakers in te zetten. Wij willen graag zoveel mogelijk impact maken. Mensen blij maken op korte en lange termijn is ons hoofddoel.

Als (non-profit) organisatie kun je bij ons een aanvraag doen. Uit alle aanvragen kiezen we er een aantal uit om samen op zoek te gaan naar hoe het wél kan! Bijvoorbeeld door vrijwilligers in te zetten, diensten te ruilen of wij steunen op onze kosten jullie doel.

Jippie

Ben jij…

  • een (non-profit) organisatie

  • bereid om samen op zoek te gaan naar mogelijkheden

  • flexibel in tijd en data

  • ontzettend enthousiast

  • lief voor jezelf en de wereld

Veelgestelde vragen

Kan iedereen het aanvragen?

Hoe selecteren jullie?

Wie financiert dit?

Wat anderen zeggen

Het blijtankstation en de pompbediende hebben er echt voor gezorgd dat het een relatiedag was om niet snel te vergeten. Zoveel positieve energie en heerlijk relativerend. Weg met die beperkende overtuigingen en focus op dingen die belangrijk lijken. Dit was een goede tegenhanger om de écht belangrijke dingen te benadrukken, en dat gun ik iedereen.

Luisa, Stichting Inlichtingenbureau

Wat een fantastisch idee voor een evenement: de Ontmoetmobiel! Naast het feit dat het enorm leuk is zelf eens in een scootmobiel te rijden, kregen de mensen leuke vragen waardoor ze elkaar beter leerden kennen. Laagdrempelig met soms diepzinnige gesprekken. Super gaaf!

Esther, CKC & partners

"Blijtanken is fantastisch voor iedere bijeenkomst of evenement. Even blijtanken laat iedereen direct glimlachen (soms zelfs een schaterlach)"

Leonie, Hogeschool Inholland

"Geweldig! Het doet veel met je wanneer er een stem in je oor allemaal aardige dingen zegt. Ik denk dat er weinig mensen zijn die dit niet zal raken. Prachtig initiatief wat de wereld mooier maakt"

Ank, Bibliotheek Helmond-Peel

"Ik heb tranen in mijn ogen. Ik heb zelf de droom om een bloemenwinkel te beginnen en dit waren precies de woorden die ik nodig had."

Schoonmaakster die net eventjes stiekem ging blijtanken

Cijfertjes

35.000+

mensen blijgetankt

250+

evenementen

121.485,28

glimlachen geleverd (naar schatting)

2.6 miljoen+

op de socials